Tips voor Kerst in een kleine kring

heel lekker kan zijn, zul je vast je routine even om moeten gooien. Want Kerst zullen we moeten vieren in een kleine kring. Maar hoe pak je dit nu precies aan? Wij vertellen je er graag meer over! Lees dus snel verder.

Goede voorbereiding

Natuurlijk geldt voor bijna alles dat een goede voorbereiding erg belangrijk is. Zo ook voor het Kerstfeest! We adviseren je om op tijd te beginnen met alle voorbereidingen. Dit geldt dus voor een Kerstcadeau kopen én voor het verzinnen van het menu of de activiteiten die op dat moment plaatst gaan vinden. Bedenk ook ver van te voren met wie je het wilt gaan vieren, wanneer én in welk huis. Zo kun je de rest van de voorbereidingen gaan treffen en kun je vast een datum vastprikken, voordat iedereen al iets anders gepland heeft.

Kerstcadeau

De eerste stap is het kopen van een Kerstcadeau voor de mensen die komen. Dit kan een kleinigheidje zijn, maar ook een wat groter cadeau. Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen en budget. De Kerstcadeaus kun je vervolgens vast op tijd inslaan, voordat het straks uitverkocht is en niet meer leverbaar is. Dit zou natuurlijk zonde zijn!

Kerstversiering

Kerst vieren kan natuurlijk niet zonder gezellige Kerstversiering in huis. Zet daarom vast de Kerstboom op en leuk je huis op met verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een leuke krans aan de deur of een schaal of vaas op tafel met kerstballen en kralen erin. Super gezellig!

Kerstdiner

Hierna is het tijd om verder te gaan met het Kerstdiner. Aangezien de kring maar klein is, is het wel zo gezellig om er de hele avond bij te kunnen zitten en niet bijvoorbeeld nog een 5-gangen diner moet gaan koken. Bereid daarom zo veel mogelijk voor! Veel supermarkten hebben ook kant-en-klare pakketten die het diner een stuk makkelijker maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *