Tips voor het organiseren van een babyshower

Een babyshower regelen is best nog wel een grote uitdaging. Je wilt natuurlijk dat degene om wie het gaat het leuk vindt en het moet een groot spektakel worden. Nu kan ik me voorstellen dat het lastig is, waar je moet beginnen. Daarom heb ik voor jou een aantal tips voor het organiseren van de leukste babyshower. Lees ze hier.  

Versieringen zijn belangrijk 

Het belangrijkste, wat niet kan ontbreken is Babyshower versiering. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor tientallen ballonnen, maar ook voor slingers of confetti. Mocht je al weten wat het geslacht van het kindje is kun je de versieringen hier natuurlijk helemaal op aanpassen  

Taart hoort bij een feestje 

Verder kan eten en drinken natuurlijk ook niet ontbreken. Dit moet overigens wel een beetje in stijl. Zo wil je liever geen chips en nootjes op tafel. Je zou kunnen gaan voor leuke cakejes en een mooie taart. Maar iedereen kan ook zijn eigen dingen meenemen, zoals soesjes, koekjes, snoepjes in een bepaalde kleur. Om het allemaal een beetje op te vrolijken kun je natuurlijk al die eten ook in leuke bakjes doen en leuke slingers op tafel leggen. Voor de taart kun je kiezen voor een mooie Taartplateau om het helemaal af te maken.  

Leuke activiteiten  

Als je alles qua locatie, versieringen eten en een gastenlijst hebt geregeld is het ook leuk om te kijken wat je tijdens de babyshower gaat doen.  je kunt er natuurlijk voor kiezen om gewoon gezellig te kletsen en cadeautjes uit te pakken. Maar je kunt ook leuke spelletjes gaan doen. Zo kun je baby eten proeven, luiers om doen bij baby poppen. Je kunt het zo gek niet bedenken.  

Cadeautips  

Op een babyshower wil je natuurlijk niet met lege handen komen en iedereen vraagt straks aan jou wat ze mee kunnen nemen. Wat leuk is zijn natuurlijk kinderkleertjes en knuffels maar je kunt ook een hele andere richting op. Je kunt bijvoorbeeld een mooi fotoboek kopen en daar zelf al een boodschap inschrijven. Of met iedereen een leuk boek maken. Zo heb je een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *