Retro meubels in de mode?

retro meubels

Naast vintage meubels zijn veel horeca ondernemers gecharmeerd van retro meubels. Ook onder particulieren wordt het steeds populairder en dat zorgt voor een flinke verandering. Zo gaat het hele strakke er steeds meer uit en zie je steeds meer een landelijke stijl. Doordat het vraag en aanbod enorm is heb je steeds meer keuze. Zo kan je voor iedere portemonnee wel iets vinden (zelfs tweedehands). Daarbij is het niet alleen de warme sfeer wat belangrijk is, maar het is ook zeer praktisch in gebruik en zit het grandioos.

retro meubels

Opbergmogelijkheden

Retro meubels zijn erg gemakkelijk op te bergen. In de meeste gevallen kun je ze eenvoudig opstapelen en zijn ze enorm licht. Benieuwd of retro meubels interessant zijn voor jouw horeca onderneming of thuis? Maak dan een afspraak met een expert en laat je adviseren.

Duurzame meubels kopen

Wil je duurzaam te werk gaan? Dan is het aan te raden om of voor tweedehands meubels te gaan of nieuwe duurzame meubels te kopen. Deze zijn gemaakt van materialen die ze kunnen recyclen. Het voordeel van tweedehands meubels is dat je minder geld hoeft te betalen. Dit terwijl de kwaliteit goed is en in de meeste gevallen niet te onderscheiden is van nieuw. 

Om erachter te komen welke meubels het beste bij jou passen kan je het beste afspraken maken op locatie van professionals die hierin gespecialiseerd zijn. Dit zorgt voor deskundig advies en de juiste prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *