Het goedkoopste en gaafste feestje en uitje!

lasergamen

Wil je binnenkort een feest of uitje organiseren, zoals een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Dan is lasergamen daar een heel leuk idee voor. Nu zal je wel denken dat dat duur is, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Daarnaast wordt je lasergamen ook zeker niet snel zat, maar waarom eigenlijk? Hier gaan wij jou alles over vertellen.

Hoe lasergamen toch goedkoop kan zijn

Lasergamen kan vaak eenvoudig op locatie, waarbij je nog weinig hoeft te regelen. Toch is dit vaak best wel duur en moet je er een aardig eind voor rijden of ben je afhankelijk van bepaalde tijden en moet je er ruim op tijd zijn. Toch is er gelukkig ook nog een andere optie om een lasergame te organiseren. Je kan namelijk al tegen een zeer scherpe prijs een lasergame set huren. Het enige wat je hoeft te doen is dat je zelf wat meer moet regelen, maar je hebt dan ook veel meer vrijheid in het maken van keuzes en je bespaart er ook veel geld mee. Bij het huren van een lasergame set krijg je het gewenst aantal laserguns, dit kan een onbeperkt aantal zijn, waardoor je dus met zoveel mensen als je maar wilt het spel kan spelen. Ook krijg je er voor elke speler een certificaat bij en attributen, zoals camouflagesets. De laserguns worden vooraf volledig opgeladen, waardoor je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien kan je ze zelfs voor meerdere dagen huren. Het enige wat jij nog hoeft te regelen is het eten en drinken, de locatie en de tijd per ronde, aangezien je het met meerdere teams speelt. Een locatie kan zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld thuis, dat is ideaal als je een grote tuin of erf hebt en is ook zeer goedkoop. Ook kan je kiezen voor een weiland, voetbalveld, kantoor of op school. Hier moet je alleen nog wel attributen bij regelen. Bij een bos of in een gymzaal hoeft dit niet, daar zijn al attributen aanwezig. Dit scheelt veel in prijs en tijd, want je hoeft geen attributen te regelen. Verder heb je alle benodigdheden en kan je dus zo starten met het spel, wanneer je maar wilt. Komt er iemand wat later, dan is dat geen probleem, want dan kan diegene alsnog meedoen in bijvoorbeeld het andere team of verplaats je de tijd. Je bent dus bijna nergens meer afhankelijk van.

Wat het zo gaaf maakt

Lasergamen is dus heel gaaf, maar waarom eigenlijk? Als eerste is het altijd een feest met lasergamen, want het doet geen pijn, er zit veel spanning in en je kan bij het huren van een set alles zelf bepalen. Daarnaast heeft iedereen meerdere levens, waardoor ze niet meteen het spel hoeven te verlaten en de spanning er dus in blijft. Dankzij de pijnloze en onzichtbare laserstraal heb je ook geen last van kogels of pijltjes die kwijtraken. De tijd van de rondes kan zelf bepaald worden, vooral korte rondes van ongeveer 15 minuten zorgen ervoor dat iedereen genoeg energie blijft houden en het spel niet saai wordt. De locatie kan bij het huren zelf geregeld worden en kan dus zowel in het licht als donker. Kies je voor een donkere locatie, dan zal het spanningsniveau nog meer stijgen. Door het zelf bepalen van de locatie hoef je ook niet een heel eind te rijden en kan het zowel buiten als binnen, dus bij warm weer kan het ook buiten. Heb je lasergamen al vaker gespeeld en wil je er meer afwisseling in, dan kan je ook kiezen om lasergamen in een ander soort spel te spelen. Lasergamen heeft namelijk verschillende spelvariaties, zoals team Deathmatch, Capture the Flag en Infected. Het ene spel zorgt voor een betere groepssfeer en meer samenwerking en het andere is bijvoorbeeld weer meer voor competitieve mensen. Tijdens het spel zal de adrenaline stijgen, want dankzij de attributen en camouflagesets zie je niet snel wanneer jouw tegenstanders je aanvallen en zeker niet als ze jou van achter aanvallen. Daarnaast kan er dankzij de anti-cheat lasergame sets ook niet vals gespeeld worden, waardoor er minder kans op onenigheid of ruzie is, er minder toezicht gehouden hoeft te worden en er een eerlijke winnaar is. Op deze manier creëer je een onvergetelijk en geweldig feestje of uitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *