Heb je echt iets te vieren?

daf huren

Wanneer je echt iets te vieren hebt en wil je er een unieke dag van maken? Met een Daf huren ben je al aardig op de goede weg, in een Daf rijden is als autorijder of liefhebber al een hele belevenis, dan hebben we het nog niet over de overige activiteiten die je kunt ondernemen op de Veluwe. Natuurlijk helpt de prachtige omgeving van de Veluwe ook mee om er een geslaagde dag van te maken, wat je ook te vieren hebt met je vrienden of familie. 

Complete dag met leuke activiteiten

Naast een Daf huren is het natuurlijk geweldig leuk om andere activiteiten naast het rijden in de Daf erbij te betrekken. Geniet van heerlijke verse aardbeien bij een rondleiding op de aardbeienkwekerij, de perfecte combinatie om samen met het rijden in een Daf te doen. Wil je de dag feestelijk met je familie en/of vrienden afsluiten, dan kun je ook gebruik maken van het barbeque arrangement. Op deze manier kun je alles direct regelen, en een dag compleet genieten.

daf huren

Maak kennis met een Daf 33

Waarschijnlijk heb je nog nooit een ervaring gehad met een Daf 33 om in te mogen rijden, bij een dagjeuitveluwe.nl heb je deze mogelijkheid wel. Geniet, ervaar en proef hoe het rijden in deze geweldig oldtimer is, met gepaste snelheid door de mooie natuur heen rijden op de Veluwe. Een Daf huren is niet snel rijden, maar genieten van hoe het er vroeger aan toe ging. De beleving, gevoelens en geluiden die je mag ervaren tijdens je toch met de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *