Duidelijkheid creëren door labels en bordjes

Ontzettend tof hoor, zo’n groot nieuw bedrijf. Maar voor je gasten of voor nieuwe medewerkers kan een te groot gebouw onoverzichtelijk zijn. Een plek om eenvoudig in te verdwalen. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor duidelijkheid. Zo voorkom je verdwaalde klanten en verloren personeel. Dat scheelt veel tijd en frustratie. Maar hoe zorg je er nu voor dat alles voor iedereen duidelijk is? 

Duidelijkheid door bordjes

Je ziet het overal. In grote bedrijven en in openbare ruimtes. Alle belangrijke ruimtes worden herkenbaar gemaakt door het gebruik van deurbordjes. Of het nu gaat om een standaard bordje voor op een toilet, dat aangeeft of het de ruimte voor de mannen of voor de vrouwen is, of een bordje met de naam van de kantooreigenaar erop. Door een kleine investering te doen zal voor iedereen duidelijk zijn wat er op welke plek te vinden is. Uiteraard kun je deze bordjes ook inzetten als richtingaanwijzer door onder een ruimtenaam een pijl te plaatsen die aangeeft welke kant je op moet om deze ruimte te vinden. Ben jij niet de eigenaar van een groot kantoor, maar wil je jouw woning een persoonlijk tintje meegeven? De bordjes zijn niet alleen te voorzien van een naam, maar je kunt ze ook gebruiken met je huisnummer erop. Zo zal niemand jouw huis meer ongemerkt voorbij rijden. 

Personaliseer je sleutels

Je sleutelbos kan ook snel onoverzichtelijk worden. Een sleutel voor de voordeur, eentje voor de achterdeur, de sleutel van je werk en misschien zelfs nog van een kluisje. Hoe houd je al die sleutels nou eenvoudig uit elkaar. En belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je een losse sleutel niet zomaar kwijt kunt raken? Dat kan eenvoudig met gepersonaliseerde sleutellabels. Deze zijn er in verschillende varianten, zodat er voor iedereen iets geschikts is. Wil jij graag een label met een stuk inschuifpapier, zodat je hier zelf op kunt schrijven waar de sleutel voor bedoeld is of wil je liever een rond hangertje waar niet meer op staat dan een nummer van bijvoorbeeld het kluisje waar de sleutel bij hoort. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. En door de verschillende formaten zorgt het ervoor dat zelfs de kleinste sleutel niet zomaar zoekraakt en dat de sleutels nog steeds makkelijk in je tas of in je broekzak passen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een label waar je een leuke tekst op laat zetten. Zo open je elke deur met een glimlach. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *